top of page

Ritueel leven

op het ritme van bijzondere momenten.

Dit is een boek voor jou.


Dit is een boek om voor te gaan zitten.

 

Om van te genieten.

Een boek waarvan het lezen zelf een ritueel mag worden.

Om daarna rituelen een plaats in je eigen leven te geven.

Online bestellen kan via Uitgeverij Pelckmans, Standaard Boekhandel en Bol.

Sommige gebeurtenissen wil je eens extra stevig vastpakken. Anniek reikt je in dit boek verrassende handvatten aan om betekenisvolle momenten vast te pinnen op het prikbord van je leven. Een aanrader!

 

- Eva Mouton

In deze soms verwarrende tijden is er blijvende behoefte aan houvast, verbinding en betekenis. Kortom: aan rituelen.

- Dirk De Wachter

Anniek schrijft vanuit haar hart over dit superboeiende topic: een bijzonder boek om met aandacht te lezen en bewust tijd voor te maken. Misschien wordt dit wel jouw nieuwe ritueel?

- Evy Gruyaert

Anniek Gavriilakis heeft er de voorbije jaren haar missie van gemaakt. Ze ontwierp en begeleidde talloze rituelen op maat van bedrijven, fa- milies, vrienden, gezinnen, vrouwen en mannen.

 

In dit boek inspireert ze jou om van belangrijke gebeurtenissen in je leven een ritueel moment te maken. Ze toont je hoe. Ze laat je de invloed met al je zintuigen proeven. De beelden zien. De kracht ontdekken. De poëzie van symbolische handelingen beleven.

 

Of je nu een CEO bent die de fakkel doorgeeft. Of een stel gescheiden ouders dat een gezamenlijk groeifeest wil voor hun kind. Een man die snakt naar een nieuwe start na zijn stukgelopen huwelijk. Een financieel verantwoordelijke die met aandacht afscheid wil nemen voordat hij begint aan een nieuwe job. Ouders die zoeken hoe ze met de eerste menstruatie van hun dochter kunnen omgaan. Een man en vrouw die bewust willen ontkoppelen. Of je nu te maken hebt met een leeg nest. Een verhuis. Een fusie. Een faillissement. Een afscheid van een geliefde.

Anniek Gavriilakis ontwierp en begeleidde al meer dan 200 impactvolle rituelen, waarbij ze mensen helpt om af te ronden en te verwerken wat was, te vieren en waarderen wat is, en te schakelen naar wat zal zijn. Haar rituelen bieden veiligheid, houvast en opluchting in tijden van verandering.

bottom of page